avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SESIZAT ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SESIZAT ITM

AM lucrat 3 zile la un angajator si acesta nu a vrut sa imi primeasca dosarul si nu ma-m dus la munca,apoi dupa 3 zile a venit ITM in control cineva ma turnat ca stau la negru.
AM scris angajatorului ca nu am trimis eu ITM si sa imi comunice de la ITM cine e acea persoana sa se afle adevarul.
AM sesizat ITM sa intervina sa imi plateasca cele 3 zile de munca si am anexsat cererea trimisa fostului angajator sa se rezolve pe cale amiabila.
POT cere ITM sa imi comunice daca cineva a dat in numele meu cind eu am fost liber,am aflat ca au fost in control ITM, sa trimit un e-mail sa il anexseze sesizarii mele din data de 10.12.2012 pina primesc raspuns prin posta.














Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:07, 18 Decembrie 2012
Cei de la ITM nu au voie sa va comunice cine a facut sesizarea.
EU am plecat de la aceasta firma,dar am patit anul trecut am trimis un e-mail anonim de pe calculatorul meu si la ITM lea aparut codul de abonat si acel inspector ia spus angajatorului cine sunt si acesta a stat pe capul meu pina sa imi dau demisia e ilegal ce este in ROMANIA,pe inspectori de munca cine ii poate trage la raspundere in final pe cale ierarhica.
DACA cineva a dat in numele meu tel la ITM ca sunt la negru eu nu am dat se depisteaza daca se cere ITM.
Asa ceva nu poate face obiectul informatiilor de interes public .. prin urmare, ITM-ul nu o sa va comunice vreodata asa ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la negru silviu35 silviu35 CU telefonul mobil daca fotografiezi un registru de intrare iesire si il scoti pe imprimanta si il anexsezi la ITM ca proba ca angajatorul nu a semnat contract ... (vezi toată discuția)
Cind reclami pe angajator silviu35 silviu35 CIND reclami la ITM si cind primesti scris ca angajatorul a fost sactionat si nu e trecut suma amenzi conform legi ca a fost sactionat ITM nu e obligat sa ... (vezi toată discuția)