avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cale de atac recurs ordonanta presidentiala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cale de atac recurs ordonanta presidentiala

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca mai pot ataca o hotarare data de o instanta pentru o ordonanta presidentiala pe care am atacat-o cu recurs. Recursul a fost respins ca fiind nefondat cu toate ca am invocat incalcarea de catre instanta de judecata a procedurilor, dar si incalcarea dreptului de proprietate? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lis95 , utilizator 09:53, 18 Decembrie 2012
Impotriva acestei hotarari puteti declara eventula revizuire sau contestatie in anulare, daca va incadrati in cazurile prevazute de lege pentru acestea. Hotararea este irevocabila in acest moment.
Multumesc pentru raspuns. Mai am o intrebare.
Contestatia in anulare se depune intr-un anumit termen de la emiterea hotararii si unde o pot depune? la Curtea de Apel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum introduc o actiune la iccj intr-un proces de munca impotriva recusului respins ca nefondat la curtea de apel Luminita Pop Luminita Pop Ce cale de atac sa folosesc si ce articol din Codul de proc. civila impotriva unui recurs respins ca nefondat de catre Curtea de Apel? Precizez ca am cerut ... (vezi toată discuția)
In ce termen pot contesta decizia pronuntata in recurs? vasilika29 vasilika29 Am depus o cerere pt recurs si de la prima infatisare mi s-a refuzat recursul. as dori sa stiu ce termen am de la incheierea recursului data in 5 aprilie ... (vezi toată discuția)
Hotararile pronuntate in recurs se pot ataca si se comunica la domiciliu? Pasare1 Pasare1 Nefondat Solutie: Respinge, ca nefondat recursul formulat de catre reclamant impotriva judecatoriei. Respinge ca nefondata cererea intimatului privind ... (vezi toată discuția)