avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare la o SC la Administratia publica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare la o SC la Administratia publica

Buna ziua!
As-i dorii sa interesez ca se poate face asa ceva, ca momentan sunt o situatie in care: primesc alocatie de somer. Dar primarul la comuna noastra a cautat si a cerut sa merg la primarie, sa lucram impreuna. Dar din cauza ca acum la buget posturile sunt blocate, nu putea sa angajeze numai cu detasare (codul muncii art 45-spune el). Asa trebuie sa angajeze o societate comerciala la un post T.A. si primaria cere cu detasare.
Intrebarile mele sunt: - E legal sa detaseaza o firma comerciala la administratia publica??
- Se poate face asa ceva, ca SC angajeaza expl. 21 dec . si primaria cere la 22 dec???
- Firma care angajeaza avea ceva obligatii catre mine dupa cazul ca angajeza o somer (inainte am fost crestere de copil)??
- Inteleg bine, ca contractul de munca ramane la firma care angajeza de la somerii??? Daca e asa, cat timp poate raman detasat???:sorry:

Multumesc raspunsurile Dvs.!!! Si astept cu rabdare.
Cu stima!

Alte discuții în legătură

Angajare si detasare in aceeasi zi de la privat la stat andreeaturc15 andreeaturc15 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti care sunt implicatiile pentru o firma care angajeaza si detaseaza in aceeasi zi o persoana. Situatia e urmatoarea: o ... (vezi toată discuția)
Angajare, detasare ana cornelia ana cornelia Buna ziua Va rog sa-mi spuneti care sunt implicatiile pentru o firma care angajeaza si detaseaza in aceeasi zi o persoana. Situatia e urmatoarea: o ... (vezi toată discuția)
Temei legal Încadrare personal contractual În poliȚie CIOROGARIU MONICA CIOROGARIU MONICA Bună ziua! Sunt interesată în baza cărei legi sunt încadrate persoanele contractuale din poliție, și anume secretarele și dacă un post este blocat, ... (vezi toată discuția)