avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificarea coloanei de scurgere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificarea coloanei de scurgere

Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, la etajul 1 si intr-un singur an (de cand locuiesc aici) mi-a refulat apa de la bucatarie de cel putin 5 ori, si mi-a facut bucataria praf.

Am cateva intrebari ce mi se par logice si as vrea sa le dezbat cu dumneavoastra pentru a ajuta si celelalte persoane care se confrunta cu probleme asemanatoare.

Caut :
1 : Model cerere pentru verificarea traseu coloana scurgere bucatarie,
2 : Cerere schimbare coloana scurgere.

La parterul blocului se afla un magazin, care din cate banuiesc, a modificat traseul pentru scurgere, adaugand mai multe coturi, care se infunda lunar, am tot chemat instalatorul cu sarpele lunar sa desfunde, dar coturile sunt prea mici si se infunda cand iti este lumea mai draga, asadar vreau sa remediez problema cum trebuie pentru a scapa de eventualele neplaceri.

Am nevoie de un model de cerere pentru administratia blocului pentru ai OBLIGA sa caute la ARHIVA sau unde stiu ei mai bine, schema, si traseul vechi al coloanei de scurgere, exact cum a fost proiectat la inceput, respectiv toate autorizatiile si toate modificarile ce s-au facut pe parcurs, la coloana de scurgere.
Multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 15:52, 18 Decembrie 2012
Nu mai pierdeti timpul cu discutii.
Faceti reclamatii scrise la autoritatea in constructii si la primarie. Daca nu se rezolva intr-o luna faceti sesizare si la OPC ca autoritatile competent nu iau masuri.
Nu e nevoie de nici un model, descrieti pur si simplu situatia dvs si solicitati sa ia masuri.

Iar intre timp ar fi bine sa faceti rost de planurile tehnice ale cladirii, in care sa se vada traseul initial al coloanei.


O solutie alternativa ar fi sa "reparati" coloana pe banii asociatiei. Daca aveti un presedinte(administrator) cu mintea deschisa, sa considere ca de fapt coloana s-a defectat si ca e nevoie de reparatie. Se cheama instalator si se remediaza problema. Cei de la magazin trebuie sa va permita accesul, eventual cu suport din partea politiei.
Ultima modificare: Marți, 18 Decembrie 2012
grandanat, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scurgerea infundata ContSters233635 ContSters233635 ASOCIATIA are drept sa puna sigiliu la apometre sa le citeasca,dau indexsul la ASOCIATIE dar am avut o problema in casa mi sa infundat scurgerea la bucatarie ... (vezi toată discuția)
Reparatii coloana de apa dianacicero dianacicero Buna ziua, Am urmatoarea situatie: vecina de dedesubt vrea sa schimbe coloana de apa verticala, deci cea comuna, la nivelul apartamentului ei si pretinde ca ... (vezi toată discuția)
Refulare canalizare coloana bloc. solutii PopClaudiaStela PopClaudiaStela Buna seara. V-as ruga sa-mi sugerati idei de rezolvare a problemei mele si va multumesc anticipat celor care ma veti ajuta. Locuiesc intr-un apartament de doua ... (vezi toată discuția)