avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Vanzare sub pretul de achizitie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Vanzare sub pretul de achizitie

buna,

am o carte care se va vinde sub pretul de achizitie, pretul fiind mai mic deoarece a primit subventii neramburasbile din partea AFCN. este corect? in lege am gasit aspecte doar legate de soldari, reduceri, produse alimentare..etc.
ce note contabile trebuie facute? diferenta de pret va fi trecuta pe cheltuiala deductibila sau nedeductibila? din punct de vedere al tva-ului ?

multumesc,
oana

Alte discuții în legătură

Pret produse finite, cadouri clientilor ramona2008 ramona2008 Buna ziua, am o intrebare in legatura cu pretul de vanzare al produselor finite. Exista o lege prin care se impune anumitor produse finite un pret maxim de ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila: vanzare marfa sub pretul de achizitie aylyn87 aylyn87 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am vandut marfa sub pretul de achizitie, cum inregistrez in contabilitate? Nu am 4428 si 378 in ... (vezi toată discuția)
Vanzare mijl fix sub valoare neamortizata DanielaPintea DanielaPintea Achizitie intracomunitara Mijloc Fix: 2133 = 404 2000 RON TVA (taxare inversa): 4426 = 4427 380 RON Problema: Vanzare Mijloc Fix la valoare < ... (vezi toată discuția)