avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea sponsorizarii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea sponsorizarii

As dori un raspuns.
O scoala doreste sa incheie un contract de sposorizare cu un anumit sponsor.
Ce trebuie sa ofere beneficiarul sponsorizarii, in cazul de fata scoala, sponsorului pentru a justifica sponsorizarea primita - chitanta, bon fiscal,....?
Va rog un raspuns urgent!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 19 Decembrie 2012
Daca in contractul de sponsorizare se precizeaza obiectivele contractului (destinatia concreta pentru care solicitati sponsorizarea), atunci faceti o prezentare narativa (in cateva randuri si insotite de imagini) si financiara (detaliere a costurilor pe domenii cum ar fi consumabile, comunicatii, transport, tiparituri, etc. si cu numarul si data documentelor justificative) a activitatilor desfasurate cu acei bani.
Se va emite chitanta pentru sumele primite ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract sponsorizare babysee babysee imi puteti spune va rog daca este normal/legal ca intr-un contract de sponsorizare dintre doua pers. juridice, ce are ca obiect promovare nume, logo, machete, ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare sindicat sabinna sabinna Vreau sa stiu daca o societate comerciala care nu are profit, poate face sponsorizari constand in sume de bani. Sindicatul poate fi sponsorizat pentru ... (vezi toată discuția)
Factura consultanta catre tert inclusa in cheltuielile de sponsorizare CristiC1985 CristiC1985 Buna ziua, Va cer sfatul in urmatoarea problema: este posibila includerea unei facturi de consultanta intre cheltuielile efectuate din suma sponsorizata? ... (vezi toată discuția)