Am o nelamurire in privinta celor doua texte. Mi se pare , la prima vedere, ca ar fi contradictorii.
Extras din Regulament :"Art. 22. - Se interzice candidatilor ca, pe timpul desfasurarii probelor de examen, sa comunice intre ei sau sa detina asupra lor orice surse de informare si mijloace de comunicare, de orice fel, cu exceptia celor specific autorizate de comisia de examen, sub sanctiunea eliminarii din examen pentru frauda." Sa fie oare vorba despre permisiunea de a avea asupra noastra coduri neadnotate si necomentate?
Se considera frauda:
"- detinerea de tiparituri sau alte inscrisuri continand surse de informare privind materia de examen, indiferent daca acestea au fost sau nu utilizate in timpul examenului;"
M-am apucat de invatat pentru examen si as vrea sa stiu daca trebuie sa tocesc toate articolele din coduri. Mi se pare o munca titanica daca asa ar trebui.!!
Va multumesc anticipat pentru amabilitatea de a-mi raspunde!
Asupra ta ai cartea de identitate. atat.
Munca pentru admiterea in Barou e sustinuta..si da, trebuie sa stii articolele dar nu tocite..ci intelese (pe baza de tratate si doctrina). Dupa ce ai invatat serios.. faptul ca stii art. o sa ti se para mai nimic prin comparatie cu cate alte informatii conexe o sa mai ai in minte.
"sursele.. specific autorizate de comisie "se refera la foile pe care sunt imprimate subiectele. Sunt surse de informare cu privire la subiectele pe care trebuie sa le rezolvi :D deci nu e nicio contradictie.
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Examen magistratura
Romanov
am o mare rugamite la cei care au dat examenul de admitere in magistratura sau la cei ce se pregatesc pentru acesta.
sunt foarte multe lucruri pe care ... (vezi toată discuția)