avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere barou invatand doar din CODURI
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere barou invatand doar din CODURI

am o maaare dilema. poate cei care au dat de mai multe ori examenul pentru admitere in barou, ma pot ajuta.
pana acum, 2 persoane care sunt deja avocati definitivi, mi-au zis ca au invatat strict dupa coduri, fara sinteze si cartile altora. dupa coduri, cuvant cu cuvant. si au luat examenele din prima.
va intreb....e buna abordarea?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 09:09, 26 Noiembrie 2013
Nu e buna abordarea. Trebuie citita doctrina si putina jurisprudenta ca sa intri. Eu asa am facut.
imi poti spune dupa ce carti ai invatat? mi-ar fi de un real folos niste titluri de carte recomandate de cineva care a reusit sa intre la acest examen.
eu sunt intr-un stadiu acum....f. incomod. nu stiu cum si de unde s-o apuc. si stiu ca e cel mai important - sa stii cum sa inveti si mai ales de unde iti procuri informatia.
multumesc anticipat!!!
si inca ceva.....daca ma apuc de invatat de acum....am sanse reale? da-mi mai multe detalii despre cum ai reusit.
Ultima modificare: Duminică, 24 Noiembrie 2013
Hellene04, utilizator
Hellene04 a scris:

imi poti spune dupa ce carti ai invatat? mi-ar fi de un real folos niste titluri de carte recomandate de cineva care a reusit sa intre la acest examen.
eu sunt intr-un stadiu acum....f. incomod. nu stiu cum si de unde s-o apuc. si stiu ca e cel mai important - sa stii cum sa inveti si mai ales de unde iti procuri informatia.
multumesc anticipat!!!
si inca ceva.....daca ma apuc de invatat de acum....am sanse reale? da-mi mai multe detalii despre cum ai reusit.

am citit numai din coduri si am promovat fara probleme acest examen :)

Interventie moderator

Pentru astfel de informatii si multe altele puteti discuta in subiectul:
www.avocatnet.ro/content/for...
(admitere barou 2014)
Aceeasi intrebare au adresat-o si altii, in topicul amintit.
Inchid acest topic.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)
Sinteze pt admite in barou ContSters108974 ContSters108974 as dori sa-mi trimite-ti sinteze pentru examenul de intrare in barou. id red_raluca31@yahoo.com (vezi toată discuția)
Examen admitere barou satelix satelix Am citit cu interes tot ce s-a discutat pe acest forum si trebuie sa recunosc ca admiterea in barou este o mare bataie de cap......:)Am terminat si eu anul ... (vezi toată discuția)