avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri intr-un proces civil pt.tulburare de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri intr-un proces civil pt.tulburare de posesie de teren ?

Intr-un proces civil se pot cere despagubiri pentru tulburare de posesie de teren ? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: gabibianchi , utilizator 22:48, 20 Decembrie 2012
bineînțeles, ca-n orice altă vătămare.Problema, constă în :
a) dibăcia motivării, susținerii și probării în fața instanței.Puneți ceva mai mult (dar cu mai puținel bun-simț), ca să puteți primi măcar ceva mai puțin, decât nimic sau ușor ”perceptibil” ;
b) slaba preocupare a multora dintre magistrații-judecători de a pune la ”locul potrivit” în contextul legii a vătămării persoanei, greaua și dezinteresata posibilitate a judecătorului de a pune pe o ”scală a suferinței umane” cuantumul în ”profunzimea” vătămării, mai ușor le este refuzul.Vedeți și : teoria, viziunea cât și verdictul Curții Europene în materie din alte spețe.
Mii de multumiri pentru raspunsul dat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat a_gmona a_gmona Sunt nemultumita de avocatul angajat de mine. Il pot schimba? Ce presupune acest lucru? Cu multumiri, (vezi toată discuția)
Sunteti de acord cu eliminarea sporurilor magistratilor? ContSters21504 ContSters21504 Lansez aceasta discutie ca urmare a \"protestului\" magistratilor pe perioada nedeterminata.Intrebari: Cat de mult ne complica noua programul? Ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare- achizitii publice lilicretu lilicretu Buna seara, Saptamana aceasta a fost prima oara cand am intrat in instanta, m-am angajat de curand si nu am nici experienta. Va rog mult sa ma sprijiniti in ... (vezi toată discuția)