avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina inmatriculata in SUA
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina inmatriculata in SUA

buna ziua. as dori sa aflu daca pot circula cu o masina inmatriculata in S.U.A pe numele socrului meu care era cetatean american dar din pacate a decedat in State.masina se afla la mine cu toate actele in afara ca sa expirat asigurarea.as putea platii online asigurarea? sau ce acte as avea nevoie sa pot circula?
Cel mai recent răspuns: lutyan77 , utilizator 16:04, 23 Decembrie 2012
Primordia este sa detineti procura de la proprietarul de drept al autoturismului
dar masina este inmatriculat in Florida pe numelei socrului meu si el acum un an a murit acolo.masina se afla cu toate actele in romania.folosea masina aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unchi decedat in florida- nu stim cum sa ne descurcam in aceasta situatie lutyan77 lutyan77 buna ziua.as dori sa aflu ce demersuri sa facem in privinta socrului meu care a decedat anul trecut in 22 decembrie in FLORIDA,el fiind cetatean Roman si ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto pupezescu pupezescu Am un autoturism inmatriculat in italia. Proprietarul este cetatean roman. Detin urmatoarele acte:Certificat de inmatriculare, polita de asigurare, certificat ... (vezi toată discuția)
Autoturism mostenit - drept de folosinta ; documente necesare vladut2003 vladut2003 Buna ziua Va cer ajutorul pentru o consiliere de specialitate in ceea ce priveste urmatoarea speta: In urma bunicului meu decedat acum o jumatate de an, ... (vezi toată discuția)