avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua!Am o intrebare! In 12 ianuarie 2009 am semnat un act aditional la contractul de munca prin care trec pe un alt post, acest act aditional a fost inregistrat la ITM.
Separat m-a pus sa semnez un act prin care actul aditional este valabil 3 luni de zile, acest act nu a fost inregistrat niciunde, mi s-a spus ca acest act este inte noi.
Daca imi dau demisia acum ma poate obliga sa stau cele 3 luni de zile, chiar daca nu este inregistrat acel act?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bia_bibi , utilizator 20:46, 5 Februarie 2009
Nu va poate obliga sa prestati nici o activitate dupa termenul de preaviz in cazul demisiei.
Pentru ce a fost incheiat cel de-al doilea act aditional la c.i.m.?
Pentru schimbarea functiei! Si dupa cum am mai scris m-a pus sa semnez un alt act, dar nu act aditional,.....in care scria ca actul aditional nr.1 este valabil pe o perioada de 3 luni! Dar in momentul in care am primit actul aditional nr.1 mi s-a spus ca celalat act este intre noi si nu trebuie sa primesc nici o copie!
Eu asa am inteles ca nu este inregistrat la ITM, altfel ar fi trebuit sa primesc o copie dupa el!
Va multumesc!
Din ce spuneti dvs ar reiesi ca primul act aditional de schimbare a functiei are o valabilitate de numai 3 luni , adica modificarea functiei este facuta numai pentru aceasta perioada ..:-/
Chiar daca acest act nu trebuie depus la ITM, trebuia sa primiti si dvs un exemplar de pe acest act.
am primit actul aditional in care se schimba functia si este inregistrat la ITM.
separat au scris un alt act care mi s-a spus ca este intre noi in care scria ca actul aditional este valabil 3 luni de zile, dar acela nu s-a inregistrat.
daca actul aditional era valabil 3 luni de zile trebuia sa scrie pe el in momentul in care se inregistra la ITm,nu?

Alte discuții în legătură

Preaviz la cim inainte de 01.05.2011 beatrice culda beatrice culda In final s-a ajuns la o concluzie privind modificarea/nemodificare preavizului la contractele de munca incheiate inainte de 01.05.2011 ? Un angajat care ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz in cazul demisiei oanamitica oanamitica Buna ziua , ma confrunt cu o problema si am decis sa apelez la dumneavoastra.Sotul meu lucreaza la o societate ca economist (conform contract de munca si ... (vezi toată discuția)
Refuz de inmanare a cim. sfat urgent! angel_3ro angel_3ro Mi-am depus demisia de la firma la care lucrez, si acum suntin perioada de preaviz. Cererea de demisie este inregistrata, dar directorul nu vrea sa o semneze. ... (vezi toată discuția)