avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna ziua!Am o intrebare! In 12 ianuarie 2009 am semnat un act aditional la contractul de munca prin care trec pe un alt post, acest act aditional a fost inregistrat la ITM.
Separat m-a pus sa semnez un act prin care actul aditional este valabil 3 luni de zile, acest act nu a fost inregistrat niciunde, mi s-a spus ca acest act este inte noi.
Daca imi dau demisia acum ma poate obliga sa stau cele 3 luni de zile, chiar daca nu este inregistrat acel act?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bia_bibi , utilizator 20:46, 5 Februarie 2009
pe actul aditional inregistrat la ITM nu se specifica pe ce perioada este valabila schimbarea functiei.Numai pe celalalt act care nu este inregistrat.
Si daca ar fi pe o perioada de 3 luni eu as putea sa imi dau demisia in aceasta perioada?
Va puteti da demisia ..... nimeni nu va poate interzice acest lucru.
Puteti oricand sa va dati demisia , cu respectarea termenului de preaviz stabilit prin contractul individuala de munca.
Va multumesc frumos pentru informatii!
O seara placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz la cim inainte de 01.05.2011 beatrice culda beatrice culda In final s-a ajuns la o concluzie privind modificarea/nemodificare preavizului la contractele de munca incheiate inainte de 01.05.2011 ? Un angajat care ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz in cazul demisiei oanamitica oanamitica Buna ziua , ma confrunt cu o problema si am decis sa apelez la dumneavoastra.Sotul meu lucreaza la o societate ca economist (conform contract de munca si ... (vezi toată discuția)
Refuz de inmanare a cim. sfat urgent! angel_3ro angel_3ro Mi-am depus demisia de la firma la care lucrez, si acum suntin perioada de preaviz. Cererea de demisie este inregistrata, dar directorul nu vrea sa o semneze. ... (vezi toată discuția)