avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Caliatea de intimat - parte civila pentru Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Caliatea de intimat - parte civila pentru Apel

Buna ziua , am si eu o problema in legatura cu calitatea de intimat.
Cu mai mult timp in urma(acum 3 ani) proces penal cu mai multi inculpati,fapte de coruptie . Personal am fost parte civila(cel afectat de actiunile inculpatilor ) la proces , au fost si parti vatamate . Dupa incheierea procesului s-au stabilit vinovatii si eu m-am trezit cu aceasta citatie - calitatea de intimat -parte civila pentru Apel , mentionez ca dupa proces nu m-am ales cu nici o cerere solutionata de ordin moral , decat cea ca s-au stabilit vinovatii.
Intrebarile mele sunt :
1. Sunt afectat in vre-un fel de acest Apel?
2. Citatia spune ca am drepul la un aparator , chiar este nevoie?
3. Mi se poate intampla ceva daca nu ma prezint?
Multumesc anticipat!!!!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dinescu , Avocat 16:32, 19 Decembrie 2012
Buna ziua!

Nu sunteti obligat sa va prezentati in fata instantei de apel, cu atat mai mult cu cat inteleg ca nu vi s-au acordat daune morale sau materiale (pe latura asta, ati fi putut chiar dumneavoastra sa atacati solutia instantei) si ca nu va intereseaza ce li se intampla inculpatilor.

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de constituire parte civila si la curtea de apel? Alex8 Alex8 Buna seara ! Am fost parte civila intr-un proces (infractiuni de coruptie -latura civila) unde am cerut despagubiri materiale si morale, procesul s-a incheiat ... (vezi toată discuția)
Consiliere juridica birzaveanu birzaveanu Am fost chemat in instanta in luna martie 2010 in calitate de parte vatamata, in proces cu d-l \"X\" in calitate de inculpat pentru inselaciune(art.215 C.p.). ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala din culpa art 184 al 2 ,4 masterguni masterguni buna numele meu este florin si in anul 2007 am avut un accident de circulatie care sa soldat cu o victima care a suferit o fractura in urma caruia a primit 45 ... (vezi toată discuția)