avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bursa - executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Bursa - executare silita

Buna seara - pentru veniturile proprii se face poprire conform incunviintarii popririi incuviintate, intrebarea este :
Beneficiez pentru o perioada de 4 luni de o finantare din fonduri europene ( bursa finantata printr un program comunitar ) - sume ce vor fii virate lunar in contul personal - este posibil ca asupra acestor sume sa fie aplicabila executarea silita ?
- ce trebuie sa fac pentru a nu -mi executa si acest tip de venit ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: clautugui , utilizator 00:37, 20 Decembrie 2012
Puteti instiinta si dovedi bancii (si daca e cazul, executorului judecatoresc) provenienta si destinatia sumelor care va intra in cont. Daca executorul instituie poprire asupra contului, el nu cunoaste aceste detalii, el urmareste sumele existente. Banca este cea care onoreaza poprirea in baza legii; daca sumele nu pot fi urmarire, banca nu le va vira executorului motivat de sustinerile (dovedite) dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Popriri pe conturi nelyflorea nelyflorea Poate sa-mi spuna cineva daca exista vreun art. in Codul de Procedura Fiscala prin care se prevede ca o poprire instituita de Administratia Fiscala, mai veche ... (vezi toată discuția)