avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut de politia germana
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut de politia germana

Ma aflu în Germania iar aseară mia fost reţinu permis de către poliţia de aici praf alcoolemie..pot conduce în România?
Cel mai recent răspuns: dandan559 , utilizator 12:40, 15 Iunie 2013
Daca aveti permis romanesc puteti avea aceasta posibilitate.
dar voi lua amendă de câte ori voi fi oprit neavând ce permis săi arat.va multumesc
atat timp cat permisul este suspendat nu aveti posibilitatea sa conduceti.

Art. 213. – (1) Suspendarea exercitarii dreptului de a conduce se dispune de catre politia rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Române si în cazul când titularul permisului de conducere eliberat de catre autoritatea competenta din România a savârsit o fapta pe teritoriul altui stat, iar autoritatea statului respectiv a dispus, prin hotarâre, o astfel de masura.
Da,va mulţumesc,
Care permis v-a fost ridicat?
Sau aveti doar permis romanesc?

Alte discuții în legătură

Salut - anulare permis in strainatate andrei-andreiul andrei-andreiul am si eu o intrebare ca nu am fost lamurit ...mi sa anulat permisul de conducere pentru consum de alcool pe o perioada de 3 ani in afara romaniei eu fiind ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in franta ioanapaula ioanapaula buna.mi-a fost suspendat permisul in franta si un fost polițist din romania mi-a spus ca dacă merg in romania si il declar pierdut imi emite alt ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere gheorghe jurji gheorghe jurji buna ziua ,anul trecut am fost prins baut la volan in germania si mi sa luat permisul dar eu am facut o greseala am venit in tara si am solicitat alt permis ... (vezi toată discuția)