avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut de politia germana
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut de politia germana

Ma aflu în Germania iar aseară mia fost reţinu permis de către poliţia de aici praf alcoolemie..pot conduce în România?
Cel mai recent răspuns: dandan559 , utilizator 12:40, 15 Iunie 2013
Permisul de conducere romanesc
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Care permis v-a fost ridicat?
Sau aveti doar permis romanesc?

nu este permisa detinerea a doua permise (nationale)!:)
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2012
cyan, moderator
Nu puteti conduce,autoritatile din Germania vor informa autoritatile care au emis permisul despre masura dispusa si riscati dosar penal,cititi Legea nr. 126 din 9 iulie 1997 pentru ratificarea Convenţiei europene cu privire la efectele internaţionale ale interzicerii exercitãrii dreptului de a conduce un vehicul cu motor, adoptatã la Bruxelles la 3 iunie 1976.
Ok.va multumesc mult.sarbatori fericite.
nu mi-a venit permisul nici acum,nu mai stiu nimik de el am pierdut legatura si cu avocatul de acolo iar in tara nuapar in baza de date cu nimik rau?...pot conduce in tara nu va mai inteleg,unul spune ca da unul ca nu...?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut - anulare permis in strainatate andrei-andreiul andrei-andreiul am si eu o intrebare ca nu am fost lamurit ...mi sa anulat permisul de conducere pentru consum de alcool pe o perioada de 3 ani in afara romaniei eu fiind ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in franta ioanapaula ioanapaula buna.mi-a fost suspendat permisul in franta si un fost polițist din romania mi-a spus ca dacă merg in romania si il declar pierdut imi emite alt ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere gheorghe jurji gheorghe jurji buna ziua ,anul trecut am fost prins baut la volan in germania si mi sa luat permisul dar eu am facut o greseala am venit in tara si am solicitat alt permis ... (vezi toată discuția)