avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... decontare stenturi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

decontare stenturi

Bună ziua!Mă numesc Tase!Am o spondilită anchilozantă depistată în 1984,HTA din2001 şi diabet zaharat tip II din 2008!Acum 2 săptămâni am făcut un infarct inferior şi după coronarografie mi sa indicat să pun de urgenţă 2 stenturi la Timisoara!Cele 2 stenturi au costat 4500 euro.Neavând acesti bani am luat cu împrumut,dar am amanetat casa.Ce pot sa fac să recuperez aceşti bani?La ce instituţii să ma adresez?Ce pot să mai spun că am certificat de handicap gradul II accentuat,Cu ce mă poate ajuta?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:10, 20 Decembrie 2012
Va puteti adresa Casei de sanatate, dar nu sunt sperante sa vi se deconteze aceasta suma...eu din cate stiu se deconteaza doar sendurile cu care sunt dotate spitalele....in jur de 600 de lei. Daca ati cumparat aceste stenduri de la firma privata nu cred sa vi se deconteze, din pacate....Incercati sa va adresati vreunei fundatii...
Va doresc multa sanatate!
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sora bolnava psihic grav- gasirea unei solutii pentru internarea intr-o clinica de specialitate pe termen mai mare de o luna de zile Euroinvest Euroinvest Buna seara, Am o sora(este singura sora,mai mica in varsta de 39 ani) care s-a imbolnavit psihic din anul 2000.A inceput cu o criza ,o depresie de moment,care ... (vezi toată discuția)
Repartizarea cote caldura pe scara contorizati si pausal Laurentiu22 Laurentiu22 Subsemnatul sunt presedinte al Asociatiei de proprietari si ma confrunt cu urmatoarea situatie in cazul repartizarii costurilor aferente incalzirii pe ... (vezi toată discuția)
Legi, regulamente, reguli... miracole (de viata) nucu$ nucu$ Se pare ca sunt valabile......... Legea lui Slous: Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap. ... (vezi toată discuția)