avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme Banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme Banca

Buna ziua.
Am la o banca un cont de salariu in Euro,un cont in lei si un imprumut.Este legal ca atunci cand am o restanta sa-mi fie retrasi bani din contul de Euro?
Nu ar fi normal,avand in vedere ca e vorba de salariu,sa-ti retraga 30% din suma?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:14, 20 Decembrie 2012
Poprirea se instituie asupra tuturor veniturilor realizate de debitor. Cuantumul este de 1/3 din totalul veniturilor lunare realizate.
Imprumut in lei, cont in euro si cont in lei in care vi se varsa salariul, am inteles bine ? Cereti explicatii bancii si verificati ca nu cumva tocmai dvs sa va fi exprimat acordul cand ati incheiat contractul de imprumut sau cand ati deschis conturile de debit..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul toma ciprian toma ciprian BCR mi-a retras ilegal din cardul de salariu aproape tot salariul Ma numesc Toma Ciprian . Am un card un card de debit pe care imi primesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu adisornicusor adisornicusor Daca o sa am proprie pe salariu pentru credit ipotecar neplatit si platesc lunar pensie facultativa la o alta banca ,nu la care am avut creditul respectiv,pot ... (vezi toată discuția)
Popriri - retineri din pensie peste limita legala lilacost lilacost buna am doua credite la doua banci am fost actionarul unei firme care sa inchis am o pensie de 1300 de lei si mi se opreste 480 de vreo doua luni mi sa blocat ... (vezi toată discuția)