avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA INCASARE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA INCASARE

O societate comerciala aplica de la 01 ianuarie 2013 TVA la incasare. Daca face o achizitie de la o societate comerciala care nu aplica TVA la incasare poate sa deduca in momentul achizitiei TVA-ul adica 4426 sau il trece ca pe TVA neexigibil?Va pun aceasta intrebare pentru ca un programator de contabilitate asa mi-a spus.
Poate va este de folos [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neaplicare tva la incasare zita-lucia zita-lucia Buna ziua, pentru ca cifra de afaceri depaseste 2.250.000 ron firma nu aplica tva la incasare. se fac achizitii si de la firme care aplica acest ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare danutza2013 danutza2013 Buna ziua. Am urmatoarea problema legata de intocmirea declaratiei 300 la o societate platitoare de tva la incasare: in luna ianuarie 2013 avem mai multe ... (vezi toată discuția)
Trecere neplatitor-platitor tva iclaudia19 iclaudia19 buna seara, care sunt inregistrarile contabile pentru evidentierea tva in momentul in care se face trecerea de la neplatitor la platitor tva...sold 371-27872.8 ... (vezi toată discuția)