avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Jurnal vanzari pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Jurnal vanzari pfa

Buna ziua!
Am un PFA cu norma fiza de venit cod CAEN 1512, neplatitor de TVA, infiintat in septembrie 2012.
In ceea ce priveste completarea Jurnalului de vanzari, am urmatoarea nelamurire: atunci cand il completez va trebui sa preiau valoarea totala de pe fiecare pagina si sa o adun la urmatoarea ( si respectiv pentru fiecare luna)?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 18:33, 20 Decembrie 2012
Daca va referiti la Registrul-jurnal de incasari si plati,in care trebuie sa completati numai incasarile,procedati astfel : suma "de reportat "de pe prima pagina o treceti in partea de sus pe pagina a doua,unde scrieti "report",s.a.m.d.pana la finele anului,cand faceti totalul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare registre pfa DanaDeni DanaDeni Buna ziua. In anul 2010 am infiintat un PFA in sistem real platitor de TVA. Dupa un an, am trecut la PFA neplatitor de TVA. Initial mi s-a spus ca nu mai am ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa cod caen 4321 - impozitare in sistem real - neplatitor de tva Rus-Nicu Rus-Nicu Buna, Doresc sa infiintez un PFA in domeniul instalatielor electrice cod CAEN 4321. La Cluj Napoca pentru CAEN 4321 venitul a fost stabilit la 22300 RON pe ... (vezi toată discuția)
Registre pfa bubuleanu bubuleanu Am o nelamurire in privinta registrelor. Daca la inceputurile activitatii am fost la adm. fin. si am inregistrat toate acele registre care sunt necesare ... (vezi toată discuția)