avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL neplatitor de TVA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL neplatitor de TVA

Buna ziua ,

As dori sa stiu dupa infiintarea unui SRL - neplatitor TVA - comert online- ce trebuie sa depun la Finante Publice ?
1. Eu stiu ca trebuie sa depun - 010 unde vreau sa declar depunerea declaratilor la trimestru.
2. Trebuie sa ridic registru unic de control si registru de evidenta fiscala.
3. Desi voi importa din U.E. produse, am inteles ca trebuie sa ma inscriu in ROI doar dupa ce depasesc un prag de 10.000 Euro, am inteles corect ?
4. Facand doar comert online si neavand angajati trebuie sa declar undeva punct de lucru ?
5. Daca firma a fost infiintata in decembrie, trebuie sa depun bilant la decembrie 2012 ?
Orice informatii mi-ar fi de mare ajutor, fiind la inceput de drum .

Va multumesc anticipat,
M.
Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2012
Mariralu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariralu , utilizator 16:36, 20 Decembrie 2012
Da. Veti intocmi balanta la 31 decembrie 2012 si veti depune bilant la inceputul anului viitor. Veti depune si declaratia 101 la inceputul anului viitor, daca sunteti inregistrat ca platitor de impozit pe profit 16%.
Doua intrebari deja le-am lamurit multumesc !
Si cu achizitia celor doua registre, da, achizitionati-le.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de inactivitate SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am o firma infiintata din 08.12.2011 fara activitate pana in momentul de fata. Stiu ca nu trebuie sa intocmesc situatii financiare la 31.12.2011 ... (vezi toată discuția)
Declaratii de depus firma nou infiintata CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 firma este o sapt infiintata , fiind sfarsit de an ce declaratii trebuie sa depun? (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale firma nou infiintata. Dyana Barbu Dyana Barbu Buna ziua. Am infiintat de curand (1 luna) o societate comerciala (srl) si, inainte de a apela la un contabil, as vrea sa stiu in mare care sunt pasii ce ... (vezi toată discuția)