avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie inselaciune nefondata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie inselaciune nefondata

in urma cu mai aproximativ 3 saptamani am vandut prin intermediul unui site de anunturi un produs electronic.Produsul functiona in momentul expedierii insa atunci cand a ajuns la destinatar, prin Posta, cutia avea o lovitura, si display-ul nu mai functiona.Am avut cateva "neintelegeri" cu noul proprietar spunandu-i sa mearga la posta sa faca reclamatie, in schimb el insinsta sa imi trimita produsul inapoi dar eu nu puteam astfel sa mai fac nimic sa imi recuperez banii.Neavand certitudinea ca este acelasi produs pe care mi-l trimite inapoi, stiind ca produsul functiona, si faptul ca refuza sa faca reclamatie la posta am avut dubii dar a ramas ca ne auzim cand revin in tara.Am primit astazi sms de la el ca a depus plangere penala impotriva mea pentru inselaciune. Plangerea nu-si are rostul din moment ce nu este vorba de inselaciune ci de un transport gresit. Ce pot sa fac acum? Se poate dovedi ca nu a fost inselaciune ci transportul?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:18, 20 Decembrie 2012
Avand in vedere ca nu ati facut precizari asupra modalitatii de ambalare protectie display este hazardat a face supozitii
De regula astfel de colete se trimit prin unitati specializate care asigura protectia,siguranta si securitatea produselor pana la destinatar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vanzare pe site de anunturi ismikanda ismikanda Buna! Acum cateva zile am vandut o componenta IT, pe un site (bine-cunoscut la noi in tara, de vanzari/cumparari). Un domn din oarecum apropierea localitatii ... (vezi toată discuția)
Colet distrus in timp ce se afla in custodia firmei de curierat cristianv23 cristianv23 Buna dimineata, in data de 23.01.2019 am livrat o tapiterie auto cu destinatia Bacau, ajuns coletul la destinatie in data de 25.01.2019 a fost desfacut ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - telefon defect cumparat de pe internet Maryus19 Maryus19 Buna , in urma cu 4 zile am achizitionat un telefon in urma unui anunt postat pe internet . Telefonul urma sa-mi fie livrat prin posta de catre vanzator . Ieri ... (vezi toată discuția)