avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Casa de pensii

Buna ziua,

sunt imputernicit cu drepturi depline de un cetatean SUA sa solicit plata pensiei acestuia conform unei procuri si am dori sa ne spuneti daca se poate modifica modalitatea de plata a pensiei si daca da ce acte am avea nevoie. Momentan plata pensiei se face in cont bancar insa am dori sa o primim prin posta sau sa ne spuneti daca se poate schimba acel numar de cont si ce restrictii am avea (adica noul cont trebuie sa fie titular beneficiarul?). Faza e ca banca a blocat contul pe motiv ca nu s-au actualizat datele conform normelor BNR iar pentru asta e nevoie de o noua procura iar de la departamentul din SUA nu se poate restitui alta fara un motiv

pe procura asta scrie asa: imputernicesc ca in numele meu si pt mine sa solicite plata pensiei, sa incaseze pensie pentru plati curente si restante si sa semneze extractul de cont coresp. pt drepturile de pensie ce mi se cuvin incepand cu data din mai 2012. mandatarul meu are toate obligatiile care imi revin mie ca pensionar

Alte discuții în legătură

Pensia din romania primita in sua hale11 hale11 As dori sa aflu daca puteti rezolva cazul obtinerii pensiei mele pentru anii lucrati in Romania. Sunt cetatean roman cu domiciliul in SUA avand cetatenia ... (vezi toată discuția)
Procura inputernicere administrare apartament rdinicut rdinicut Daca am o procura de imputernicire cu drepturi depline asupra unui apartament si am la dispozitie si contractul apartamentului in original pot lua pe cineva in ... (vezi toată discuția)
Procura administrare conturi DanielIosuf DanielIosuf Buna ziua, In urma succesiunii cauzate de decesul mamei, (eu si tatal meu fiind unici mostenitori), mostenesc de drept in afara de imobile si niste sume de ... (vezi toată discuția)