avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am dreptul sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am dreptul sau nu?

sint in concediu postnatal pina in 7 ianuarie, contractul de munca nu este suspendat, ceilati colegi au primit prima de craciun, eu nu
Am dreptul la acesti bani sau nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 21 Decembrie 2012
In CCM aplicabil unitatii in care lucrati trebuie sa fie prevazute si conditiile in care se acorda astfel de prime.
Pe durata suspendarii pot continua sa existe alte drepturi si obligatii ale partilor decat suspendarea prestarii muncii de catre salariat si a platii drepturilor de natura salariala de catre angajator, daca acestea sunt prevazute prin legi speciale, prin contractul colectiv de munca aplicabil, prin contracte individuale de munca sau prin regulamente interne.

Asadar, daca in documentele emntionate mai sus exista o astfel de reglementare, atunci veti putea beneficia de acea prima de craciun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de craciun in concediul maternal alexand1986 alexand1986 Am si eu o intrebare am intrat in risc maternal din 15 noiembrie si vreau sa stiu am dreptul si eu la prema de craciun de la firma (vezi toată discuția)
Discriminare Florentinian Florentinian In cazul suspendarii cim , conf Art. 49. [felurile si efectele suspendarii] (1) Suspendarea contractului individual de munca poate interveni de drept, prin ... (vezi toată discuția)
Bonuri cadou de pasti valentinabitca valentinabitca Buna ziua. As dori sa va intreb si eu, daca sunt in concediu de maternitate, adica cele 126 de zile, si intru in concediu de crestere copil din 24 aprilie ... (vezi toată discuția)