avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenzi circulatie pv.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenzi circulatie pv.

buna seara
locuiesc intr_o comuna din romania si in urma cu ceva timp[ mai exact prin 2011] am luat o amenda pv[contraventie] ptr nepurtarea centurii de siguranta in valoare de 240 lei pe care nici in momentul de fata nu ma platit-o.
cei de la consiliul local[taxe si impozite] ma ''forteaza'' sa le platesc amenda pe motiv ca ar pune ceva gen '' dobanda''la acea amenda si in 2013 pv in valoare de 240 s-ar putea sa creasca la250-270 lei

precizez ca nu mai lucrez si sunt somer si nu am bami sa platesc aceea amenda.

imi pot face ceva gen majorare sau chemare in judecata ptr neplata unui proces verbal [contraventie]??????
Ultima modificare: Vineri, 21 Decembrie 2012
turbo_marian, utilizator
Da, va poate executa silit daca nu platiti.
cine ma poate executa silit consiliu local sau mai-ul [politia]?
Consiliul local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda circulatie rutiera drk drk buna ziua!am primit o amenda pentru nepurtarea centurii de siguranta.am semnat pv fara a avea obiectiuni, dar spre surprinderea mea, dupa ce am analizat mai ... (vezi toată discuția)
Contestatie pentru anularea pv contraventie (amenda radar) timplaru timplaru In data de 11.01.2010 am fost sanctionat de un echipaj al Politiei Rutiere Craiova pentru depasirea vitezei in localitate (72 km/h) cu amenda (4 puncte-amenda) ... (vezi toată discuția)
Contestatie la titlu BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Vineri am fost somat de catre Directia de Impozite si Taxe ca am de plata suma de 240 lei reprezentand amenda din 2010. Vreau sa fac [b]contestatie la ... (vezi toată discuția)