buna ziua , as vrea sa imi fac autorizatie PFA , m-am interesat si mi sa cerut C.F . pt acte , din pacate numai act de vanzare cumparare este la casa . aceea nu e o problema se va putea rezolva in cursul cestui an , dar ce ma doare cel mai mult este ca eu un credit la o banca , nu am mai platit de 1 an , dupa ce imi fac autorizatia ma poate ataca banca ( casa va fi pe numele meu , si contul bancar pe care trebuie sa-l deschid pt PFA ) si daca pot deschide un alt cont pt PFA si binenteles la o alta banca :(:sorry:
Oricate conturi veti deschide la banci ANAF-ul tot va avea cunostinta de ele. Iar problema cu CF se rezolva usor, este suficient sa duceti la registrul comertului o adeverinta de la Impozite si taxe locale ca sunteti proprietarul spatiului pe care-l veti nominaliza.
la multi ani , am inteles in legatura cu ANAF ca ma poate gasi , dar ma poate ataca , casa e pe numele mamei , aceea o sa trec pe numele meu , DAR ma poate ataca banca ?
am inteles , ramane asa cel mai bine , pe numele mamei , cand am fost la camera de comert si industrie pt acte , mi sa cerut daca sunt proprietar , din pacate nu sunt , DAR pot face actele pe spatiul unde stau ( mi sa cerut ca biroul sa fie pe adresa unde stau) , chiar daca este proprietar mama ? multumesc
In primul rand ati fost la Registrul Comertului. Camera de Comert si Industrie nu se ocupa cu asa ceva ! Cel putin pana acum, caci se tot chinuie unii de la Camera sa puna mana pe Registrul Comertului...De, venituri mari !
In al doilea rand nu va poate obliga nimeni sa va faceti sediul profesional acolo unde locuiti, nu este cerinta legii si ar fi ilegala o asemenea cerinta. Puteti face la mama sediul profesional incheind cu aceasta un contract de comodat, ducand, asa cum v-am mai spus odata, neavand cadastrul facut, o adeverinta de la fisc cum ca mama este proprietarul spatiului. Are valoare egala.
Alte discuții în legătură
Contract comodat
mihapink
Buna ziua,
Am inceput demersul de inregistrare a unui SRL- D. Sunt in punctul in care trebuie sa duc un contract de comodat la Directia Finantelor (cel ... (vezi toată discuția)