avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatia PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatia PFA

buna ziua , as vrea sa imi fac autorizatie PFA , m-am interesat si mi sa cerut C.F . pt acte , din pacate numai act de vanzare cumparare este la casa . aceea nu e o problema se va putea rezolva in cursul cestui an , dar ce ma doare cel mai mult este ca eu un credit la o banca , nu am mai platit de 1 an , dupa ce imi fac autorizatia ma poate ataca banca ( casa va fi pe numele meu , si contul bancar pe care trebuie sa-l deschid pt PFA ) si daca pot deschide un alt cont pt PFA si binenteles la o alta banca :(:sorry:
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 06:46, 28 Decembrie 2012
Oricate conturi veti deschide la banci ANAF-ul tot va avea cunostinta de ele. Iar problema cu CF se rezolva usor, este suficient sa duceti la registrul comertului o adeverinta de la Impozite si taxe locale ca sunteti proprietarul spatiului pe care-l veti nominaliza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Decembrie 2012
ContSters259670, utilizator
la multi ani , am inteles in legatura cu ANAF ca ma poate gasi , dar ma poate ataca , casa e pe numele mamei , aceea o sa trec pe numele meu , DAR ma poate ataca banca ?
La multi ani ! De ce sa treceti casa pe numele d-voastra daca aveti atatea probleme? Doriti s-o pierdeti? Lasati-o in continuare pe numele mamei!
am inteles , ramane asa cel mai bine , pe numele mamei , cand am fost la camera de comert si industrie pt acte , mi sa cerut daca sunt proprietar , din pacate nu sunt , DAR pot face actele pe spatiul unde stau ( mi sa cerut ca biroul sa fie pe adresa unde stau) , chiar daca este proprietar mama ? multumesc
In primul rand ati fost la Registrul Comertului. Camera de Comert si Industrie nu se ocupa cu asa ceva ! Cel putin pana acum, caci se tot chinuie unii de la Camera sa puna mana pe Registrul Comertului...De, venituri mari !
In al doilea rand nu va poate obliga nimeni sa va faceti sediul profesional acolo unde locuiti, nu este cerinta legii si ar fi ilegala o asemenea cerinta. Puteti face la mama sediul profesional incheind cu aceasta un contract de comodat, ducand, asa cum v-am mai spus odata, neavand cadastrul facut, o adeverinta de la fisc cum ca mama este proprietarul spatiului. Are valoare egala.

Alte discuții în legătură

Contract comodat mihapink mihapink Buna ziua, Am inceput demersul de inregistrare a unui SRL- D. Sunt in punctul in care trebuie sa duc un contract de comodat la Directia Finantelor (cel ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru productie-patiserie ContSters116875 ContSters116875 As dori sa deschid o cofetarie, productie proprie, in Ploiesti, cu ajutorul fondurilor europene. Pana cand pot sa accesez aceste fonduri? Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Se plateste impozit pe un af fara activitate? reya reya Buna seara, Am si eu nevoie de ajutor intr-o problema: mama are un AF pe care nu mai lucreaza de ceva timp si care a fost platit la zi (din punct de vedere ... (vezi toată discuția)