avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... recurs litigiu munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

recurs litigiu munca

intinpinarea se poate trimite prin posta si daca doresc sa aflu daca sa retras recursu pot afla tot prin o scrisoare .deoarece nu ma pot deplasa momentan pina la arhiva
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 22:01, 25 Decembrie 2012
1) Întâmpinarea :
- aveți cel puțin următ. posibilități : depusă personal la registratură ; recomandat cu Conf. de primire calculat să ajungă cu cel putin 5 zile înainte de termenul de judecată : deci cele 5 zile+N zile (N+4) timp de transport ;

2) Informații despre ”retragere” recurs :
- pe cale administrativă, o Petiție adresată Președintelui instituției a cărei instanță judecă recursul (recomandată cu Conf. de primire) sau e-mail.

Notă : se renunță (verbal ; în scris) la calea de atac numită recurs, NU se retrage.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati legale de depunere a intampinarii pentru a preintampina acordarea unui termen pentru studiu. ContSters280604 ContSters280604 Am o sentinta favorabila iar paratii au facut recurs. Doresc sa -mi spuneti daca pot sa trimit recurentilor intampinarea la recurs prin posta pentru a nu cere ... (vezi toată discuția)
Recurs cipdum cipdum am primit o hotarare judecatoreasca cu termen de recurs in 15 zile, dar pe usa judecatoriei apare un anunt prin care suntem informati ca e vacanta ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare catre stat Nina1 Nina1 Buna seara, Am avut de achitat cheltuieli judiciare catre stat. Am achitat suma la trezorerie. Care este procedura in continuare? Trebuie sa trimit o copie ... (vezi toată discuția)