avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... indrumare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

indrumare

in luna iunie 2012 tatal meu a murit intr-un accident auto provocat de cineva. Dosarul e la politeie. Dupa 6 luni am fost contactati si ni s-a spus ca nu sunt bani de la minister pt necropsie si va ma intarzia. Eu vreau sa actionez cumva, nu vreau sa ajungem in stadiul de "mortul plateste" . Va rog sa ma indrumati cumva, nu stiu cum si ce sa fac. Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters223540 , utilizator 13:33, 25 Decembrie 2012
Intr- adevar statul plateste f. greu expertizele in cauzele penale.Pentru acest motiv dosarul ajunge tarziu la instanta.Puteti insa plati dvs. expertiza medico-legala si veti recupera sumele platite in avans, de la vinovat.Veti solicita inclusiv daune morale.In proces va fi introdusa si firma de asigurare care a incheiat polita RCA vinovatului.
Multumesc, aveti idee cam cat e, aproximativ, asa ceva? Vinovatul era in timpul serviciului, cu masina de serviciu...are vreo importanta?
Ce conteaza pt. dvs. este polita RCA valabila a masinii implicate in accident. Expertiza in cazul prezentat nu trece de 1000 ron.
Multumesc. Craciun fericit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura despagubire victima accident rutier croivali croivali pe data de 08 08 2014 ora 16.10 ma intorceam de la serviciu impreuna cu 3 colegi unul sofer ..pe drum a avut loc un accident foarte grav soferul a pierdut ... (vezi toată discuția)
Intarzierea solutionarii cauzei / accident rutier adela0625 adela0625 In august 2009 tatal meu a decedat intr-un accident rutier pe raza judetului Constanta.Dosarul este in faza de politie,timp de 4 luni nu au facut nimic apoi ... (vezi toată discuția)
Victima accident cu vatamare, auto serviciu leasing, nedeclansare airbag ContSters169678 ContSters169678 Ma puteti ajuta cu un raspuns? Am fost victima unui accident, in timp ce conduceam masina de serviciu (autoturism in leasing), fiind lovit in lateral stanga ... (vezi toată discuția)