avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Intarzierea solutionarii cauzei / accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Intarzierea solutionarii cauzei / accident rutier

In august 2009 tatal meu a decedat intr-un accident rutier pe raza judetului Constanta.Dosarul este in faza de politie,timp de 4 luni nu au facut nimic apoi m-am adresat procuraturii si au demarat expertiza tehnica auto.Apoi mi-au spus ca nu au fonduri pt. alcoolemii si necropsii, am achitat eu si vinovatul fiecare partea lui dar acum au gasit alte motive sa intarzie dosarul;politia nu-mi raspunde la plangerea pe care am facut-o(a expirat de mult termenul din legea 544 ) eu nu m-am adresat instantei -nu am sanse sa ma judec cu politia din Mangalia.Am facut o alta plangerere la procuror si ...nimic.Daca cel care a produs accidentul este ofiter in Bucuresti si cred ca a intervenit peste tot ce trebuie sa fac?Exista un termen limita sau probabil astept cativa ani pana se pensioneaza ofiterul? Ajutati-ma sa gasesc solutia ! Procurorul care <<urmareste>>acum dosarul va fi acelasi si la proces?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 00:08, 5 Iulie 2010
Puteti sa va interesati de stadiul dosarului dumneavoastra, ce probe s-au administrat si ce alte probe urmeaza sa se administreze in continuare. Referitor la tergiversare singura solutie este sa va adresati procurorului care supravegheaza urmarirea penala (procurorul de caz) cu o plangere pentru tergiversarea dosarului de catre lucratorii de politie cu motivatia aferenta. Procurorul care se ocupa acum de dosar nu va fi acelasi si la proces. Din pacate termenele de solutionare a dosarelor de urmarire penala sunt foarte mari, depinde foarte mult si de complexitatea cauzei, de materialul probator care trebuie adminstrat.
~ Conținut șters la cerere ~
Expertiza tehnica a fost finalizata? Daca da, procedati procedati asa cum v-au sfatuit colegii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal trimis de politie la parchet GCC GCC In calitate de reprezentant al partii vatamate si parte civila intr-un dosar penal avand ca obiect un acident rutier urmat de decesul victimei, am primit ieri ... (vezi toată discuția)
Autopsia catalinafilofteia catalinafilofteia Tatal meu a murit in urma unui accident rutier,i s-a facut autopsie,dar nu a fost platita nici pana acum de politie,asa ca procesul nu poate incepe,in cauza ... (vezi toată discuția)
Ancheta stagnata datorita politiei rutiere laura_maria laura_maria Buna Ziua Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema. Este vorba despre un accident rutier i in urma caruia fratele meu de 20 de ani si un prieten al ... (vezi toată discuția)