Tatal meu a murit in urma unui accident rutier,i s-a facut autopsie,dar nu a fost platita nici pana acum de politie,asa ca procesul nu poate incepe,in cauza lipsei certificatului de autopsie.Tin sa precizez ca are autopsia facuta acum 2 ani si nu este inca platita,este normal????
Cat dureaza de obicei?
Va multumesc anticipat!!!
Puteti achita dvs. costul autopsiei, sa depuneti dovada/copia de pe chitanta la politie pentru a putea trimite dosarul in instanta, iar ulterior sa solicitati restituirea acestor cheltuieli sub forma daunelor materiale.
Si atunci cum s-a ajuns la judecata in instanta? Trebuie sa stiti ca organele de u.p aveau obligatia sa verifice dosarul, iar la dosar trebuie sa existe si raportul de necropsie.
Ce nu inteleg eu, este: Cum au putut organele ale politiei si procurorii sa dea o solutie fara existenta raportului de necropsie care a fost retinut de catre I.M.L. pentru ca nu s-a platit autopsia.
Depuneti plangere penala impotriva organele decercetare si urmarire penala pentru abuz in serviciu.
Daca vreti sa urgentati lucrurile, achitati dvs costurile autopsiei.
Politia va spune ca nu are fonduri.
O alta cale ar fi sa faceti o plangere la procurorul care supravegheaza cazul.
Se aloca bani de la bubet o data pe an.
Trebuia facuta plata la IML.
Daca vreti sa urgentati si fara sa mai angajati avocat in acest moment intrucat chiar este aiurea in acest moment sa aveti avocat pentru urmarirea penala ca sa se mai intereseze de caz, nu aveti decat sa achitati expertiza.
IML nu trimite expertiza fara efectuarea platii.
Este aberant din punctul meu de vedere dar asa este in Romania...