avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citare. Condiții de legalitate echitabilitate ale ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citare. Condiții de legalitate echitabilitate ale Îndeplinirii procedurii de citare

Citare. Condiții de legalitate echitabilitate ale îndeplinirii procedurii de citare.

Am fost citat în străinătate pentru/înainte de primul termen cu mențiunea plății taxei de timbru sub sancțiunea anularii cererii fără scrisoare recomandata și fără ca subsemnatul sa fii solicitat aceasta și fără ca subsemnatul sa fii cunoscut aceasta potrivit/cu regulament CE 1393 din 2007 privind notificarea sau comunicarea in statele membre a actelor judiciare si extrajudiciare in materie civilă și comerciala.

Cererea subsemnatului a fost respinsă la primul termen ca netimbrată.

Nu am avut cunoștință de primul termen acordat subsemnatului.

Nu am avut cunoștință de cuantumul taxei de timbru stabilit /comunicat în lipsa mea în străinătate potrivit regulament CE 1393 din 2007 care a fost solicitat în numele meu de instanţă fără ca subsemnatul sa fii solicitat aceasta sau să fii avut cunoștință de aceasta.

În dosar nu există nici o încheiere care dispune citarea mea în străinătate potrivit regulament CE 1393 din 2007, fără scrisoare recomandata, în numele meu și fără mențiunea cărui stat sunt citat potrivit regulament CE 1393 din 2007

1. Procedura de citare potrivit legilor în vigoare și a regulament CE 1393 din 2007 privind notificarea sau comunicarea in statele membre a actelor judiciare si extrajudiciare in materie civilă și comerciala,(citarea mea) în condiţiile mai sus menționate a fost legal, echitabil îndeplinită?

2. Respingerea cererii ca netimbrată în condiţiile mai sus menționate e legala, echitabilă?

Aștept răspuns intemeiat cu art. Nr... Lege nr...

Mulțumesc anticipat pentru răspuns /sprijinul acordat!
Cel mai recent răspuns: Popescu2012 , utilizator 15:38, 23 Decembrie 2012
potrivit cărei legi, norme, prevederi, cod, regulament, etc. se exprima pe portalul instanțelor de judecată detalii despre dosare?

(legea 544 din 2007 privind liberul acces la informaţiile de interes public?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citarea în strãinãtate Popescu2012 Popescu2012 I. 1. Potrivit căruia criteriu instanta poate alege citarea în străinătate cu scrisoare recomandata în conformitate cu prevederile codului de procedura ... (vezi toată discuția)