avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ma duc singur la penitenciar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

ma duc singur la penitenciar

daca cineva este condamnat definitiv la inchisoare cu executare nu poate sa se prezinte singur in penitenciar?
trebuie sa asteapta neaparat politistii ca sa fie incarcerat si sa se sperie toata familia? daca da,de unde sa stie la care penitenciar trebuie a mearga?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 10:01, 24 Decembrie 2012
sept 2009
A fost o activitate asidua si interes din partea autoritatilor
Exista spete in cercetare din 2004 - nepronuntandu-se inca procurorul responsabil de caz
Când hotărârea va fi definitivă, se va emite mandatul de executare, iar dvs. veţi primi un exemplar.Lecturaţi art. 420 şi 421 din codul de procedură penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare 2 ani inchisoare, cu executare pt conducere fara permis. 18elena 18elena Ce se intampla dupa ce ai fost condamnat la 2 ani inchisoare cu executare, hotararea este definitiva. Cata perioada se face in inchisoare? In inchisoare toti ... (vezi toată discuția)
Mandatul de arestare monicacm monicacm buna dimineata....instanta a hotarat ca inculpatul sa execute 8 luni de inchisoare.in cat timp se va emite madatul de arestare?va fi dus direct pe penitenciar ... (vezi toată discuția)
Incarcerat pe un mandat ( mepi), - anulat de instanta de aproape 2 ani Sumer89 Sumer89 ...Am fost INCARCERAT pe un Mandat (MEPI), ANULAT de INSTANTA de aproape 2 ani,si timp de peste 5 ani, nu mi-a fost PREZENTAT alt MANDAT,desi am solicitat , si ... (vezi toată discuția)