avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Atributii avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Atributii avocat

Buna seara..Am citit regulamentul Forumului dar din pacate nu stiu in ce categorie sa incadrez intrebarea. Vroiam sa stiu daca un avocat are voie sa intermedieze locuri de munca, deoarece sotul meu a primit o oferta de gen, cu un contract, factura ,chitanta ,deoarece mie mi se pare cam teapa...Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ancamiriam , utilizator 08:43, 24 Decembrie 2012
Multumesc pentru raspuns ,banuiala mea ca ar fi pacaleala s-a adeverit ,presupun ca daca spun inselaciune e grav.Dar pana la urma din punctul meu de vedere asta e ,cat timp percepi un onorariu despre care tu scrii pe factura ca reprezinta consilierea ta in gasirea unui loc de munca ,iar verbal afirmi cu convingere ca il vei gasi ,si incepi cu inca o gramada de taxe ,comisioane si alte cele ,nu cred ca se poate numi altfel.Problema cea mare e ca nu stii cui sa te adresezi ,sa te ajute ,pentru ca mi s-a mai spus ca tot noi o sa avem probleme.Oricum,multumesc pentru explicatii.
Din Romania singur si spre europa poti sa te adresez prin atlas european la orice autoritate care supravegueaza astfel de probleme. Adresati-va laDirecţia Drept Internaţional şi Tratate - Serviciul Cooperare judiciară internaţională în materie civilă şi comercială - str. Apollodor nr. 17, Sector 5 - Bucureşti, cod 050741 - Tel.: + 4021 3141514
-Fax: + 4021 3101662 - Email: dreptinternational@just.ro

Dar sa reclame sotul meu la politie in Germania este prea mult?
Avocata face parte din baroul Bota.Sotul meu cand o suna nu poate vorbi ca are un debit verbal..evident sa se scoata..Cred ca merg greu procesele daca s-a apucat sa racoleze romanii de acolo..sa mai faca un ban

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Ultima modificare: Luni, 24 Decembrie 2012
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic stagiar ContSters130254 ContSters130254 Buna ziua, Am si eu o intrebare f ciudata care nu-mi da pace si anume... Poate un consilier juridic atesta acte juridice cu privire la identitatea ... (vezi toată discuția)
Asistenta juridica avocat strain sabinna sabinna O firma romaneasca poate incheia un contract de asistenta juridica ( ex. consultanta juridica in domeniul fiscal ) cu un birou de avocati din strainatate? In ... (vezi toată discuția)
Data certa clls clls Imi puteti spune daca un avocat stagiar poate da data certa unui act de comodat, potrivit Legii avocaturii din 2006? Va multumesc (vezi toată discuția)