avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... constructie cladire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

constructie cladire

buna ziua . doresc sa ridic o constructie din lemn de 80m patrati ce documentatie imi trebuie?? mentionez ca terenul este proprietate personala

Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 13:32, 23 Decembrie 2012
Va trebuie intai sa scoateti un certificat de urbanism din care sa vedeti regimul juridic , apoi sa intocmiti un proiect de arhitectura si rezistenta pentru constructie , pe baza Avizelor din certificatul de urbanism a proiectului constructiei se va obtine Autorizatia de construire, iar la finalizarea lucrarilor se va elibera Proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor. Cu autorizatia de construire si procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor si cadastru va intabulati Casa la cartea funciara presupunand ca terenul este deja intabulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie construire - se elibereaza numai in baza certificatului de urbanism? LILIANA MATEI LILIANA MATEI buna ziua,pt.documentatia eliberari autoizatiei de construire am platit un proiectant in domeniu dar situatia s-a agravat si de 2 ani de zile am dacat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu un raspuns .am construit un ... ivan dobrita ivan dobrita Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu un raspuns .Am construit un balcon in regim propriu in anul 2009 cu autorizatie de construire cu toata documentatia in ... (vezi toată discuția)
Intabulare fara autorizatie de constructie ContSters246653 ContSters246653 Se poate face intabularea unei locuinte fara autorizatie de constructie (vezi toată discuția)