avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu un raspuns .Am ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu un raspuns .Am construit un ...

Buna ziua,as dori sa ma ajutati cu un raspuns .Am construit un balcon in regim propriu in anul 2009 cu autorizatie de construire cu toata documentatia in regula pina la finalizare.nu am stiut ca trebuie sa-mi elibereze cineva proces verbal pentru terminarea lucrarii.Vreau sa stiu cum si de unde pot lua acest proces verbal de receptie pentru a putea face cadastru si intabulare acestei garsoniere.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 13:22, 28 Februarie 2021
Mergeti la Primarie la ghiseul Autorizatii de construire si vi se vor da informatiile necesare.
PV trebuie semnat de o Comisie de receptie formata din : proiectant rezistenta si arhitectura, executant, expert rezistenta, diriginte santier, reprezentant Primarie, beneficiar.
PV trebuie sa respecte dispozitiile Anexei nr. 2 din H.G. 343/2017 privind aprobarea Regulamentului de recepţie a lucrărilor de construcţii şi instalaţii aferente acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea semnarii pv de receptie finala a unei case de catre un diriginte de santier clau1858 clau1858 Buna ziua Am o nelamurire legata de obligativitatea semnarii procesului verbal de receptie a casei de catre un diriginte de santier. Practic inspectorul ... (vezi toată discuția)
Constructie cladire ContSters126873 ContSters126873 buna ziua . doresc sa ridic o constructie din lemn de 80m patrati ce documentatie imi trebuie?? mentionez ca terenul este proprietate personala (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate cu un balcon theogrigore theogrigore Parintii mei au obtinut in luna mai 2017 autorizatie de constructie pentru un balcon situat la parter, pentru o persoana cu handicap (tatal meu). Au construit ... (vezi toată discuția)