avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alocatie de copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alocatie de copil

as vrea sa aflu cat trebuie sa platesc in continuare alocatie de copil dupa ce nu mai sunt angajat. instanta a judecat o alocatie de 17% din venitul net dar daca nu sunt angajat la ce suma trebuie sa platesc 17%?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:20, 23 Decembrie 2012
Se numește indemnizație pentru întreținerea minorului, nu alocatie si in cazul dvs se va calcula la venitul minim net.

Adica 17% din 530= 90,1lei/luna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diminuare alocatie copil nellev nellev Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:platesc alocatie pentru copil,in urma hotararii judecatoresti,si anume in procent de 25% din ... (vezi toată discuția)
Diminuare pensie alimentara cand mi s-a nascut inca un copil vioreltudorascu vioreltudorascu Buna ziua Am o fata din prima casatorie si ii platesc pensie alimentara de 1/4 din salariul minim net. Tocmai mi s-a nascut al doilea copil din a doua ... (vezi toată discuția)
Detalii intampinare proces pensie alimentara bondarila bondarila Buna ziua, Sunt un tata ce plateste pensie alimentara din 2005 (decembrie) , aceasta in cuantum de 400 de lei . Dupa divort , s-a stabilit aceasta suma ca ... (vezi toată discuția)