Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema:platesc alocatie pentru copil,in urma hotararii judecatoresti,si anume in procent de 25% din salarul minim pe economie,aplicand la suma de 600 ron,asta deoarece la vremea respectiva nu eram angajat,practic nu aveam nici un fel de venit,dar asta e legea.In prezent sunt angajat ,insa venitul meu lunar brut este de 700 ron din care netul inseamna 530 ron.Corect ar fi sa cer Tribunalului sa micsoreze alocatia ,pt. ca eu primesc doar 530 ron.Cum sa procedez ? Intocmesc o simpla adresa catre Judecatorie si anexez adeverinta de venit ? Eu locuiesc in alt oras,si nu in orasul unde s-a deschis procesul pentru impunerea alocatiei,deci se poate trimite adresa prin posta sau trebuie personal depusa ?Rog sa ma ajute cine cunoaste un raspuns.Multumesc.
Introduceti o cerere in instanta cu obiect de judecata "reducerea pensiei de intretinere in folosul minorului X", aratand ce ne-ati aratat si noua...,succes
Multumesc pentru raspuns;insa as dori sa imi spune-ti daca ar fi corect ca incepand cu luna iunie 2011,cand de fapt eu trebuie sa ii achit alocatia pentru luna mai 2011,pot sa ii virez doar 25% din 530 ron sau trebuie sa astept decizia Instantei ?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Salarizarea in 2012
ElinaM
iata ca si mai ales iata cum si pentru anul 2012 au aparut HG 1225/2011 si mai ales L 283/2011 asa ca va trebui sa ne reincadram. problema este tot cu ... (vezi toată discuția)