Buna ziua!
Ma suna ieri seful meu, ca va veni azi sa semnez un act aditional la contractul individual de munca (pe salar minim pe economie) cum ca in urma modificarii legilor (aici se refera la faptul ca din ianuarie va cadea in obligatia angajatului sa-si plateasca CAS/CASS) nu mi se modifica venitul net.
Este ciudat. (Daca vrea sa nu se modifice netul, sa-mi mareasca brutul, simplu. Ce mai trebuie hartogarie?) La ce sa ma astept, la ce sa fiu atent inainte sa semnez?
Stiu ca e greu de zis, fara a avea actul concret. Este insa ciudata presiunea asta de pe o zi pe alta. El motiveaza ca e treaba de prestigiu, sa demonstreze ca institutia (e o institutie culturala, cu mai multi angajati pe salar minim) nu profita in urma schimbarii legii pt. a plati salarii mai mici.
Trebuie sa aveti mentionata in actul aditional valoarea neta a salariului net aferent lunii decembrie 2017 cu mentiunea ca va ramane neschimbata , intrucat modificarea produce efecte de la 01.01.2018.
Lucrand cu doar 4 ore la salariu minim, net primesc acum cam 530 RON. De la 1.1.2018 va trebui sa-mi platesc singur CAS/CASS, ce se ridica la aprox. 700 RON. (Acestea calculandu-se pt. venit full-time, indiferent cu cate ore sunt angajat.)
Ce inseamna in acest context nemodificarea venitului net?
Net inseamna 530.
Primind 530 in continuare in mana, in schimb platind din buzunarul propriu integral CAS/CASS de la 1 ianuarie, degeaba am acelasi net.
Sau imi va plati angajatorul 530+700 in mana? (Din cei 700 urmand sa platesc eu CAS/CASS.) Si cum trebuie situatia asta din urma trecuta in actul aditional?
Ce nu inteleg eu, de ce este nevoie de oricare act. Ar putea la fel de bine sa mareasca salariul si gata.