avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... sant oare pacalita de aceasta asociatie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

sant oare pacalita de aceasta asociatie

sotul meu a decedat in accident rutier am contactat asociatia victimelor din accident am incheat o conventie cu presedintele asociatiei in aceasta conventie se specifica ca are un procent de 20% plus cheltuielile de judecata,apoi a adaugat un act aditional in care spune ca daca cuantumul daunelor depaseste suma de 10.000 euro asociatia victimelor din accident va primi 40%din valoarea daunelor obtinute>va rog cine ma poate lamuri si indruma sa nu fim pacaliti
In acest caz ei va presteaza unele servicii in vederea solicitarii si obtinerii despagubirilor de la persoanele responsabile sau de la asiguratori, alte institutii, ca de exemplu Fondul de Protectie a Victimelor Strazii. Trebuie sa vedeti care sunt gratuite si care sunt contra cost. Din suma totala pe care o veti obtine, isi opresc si ei o parte.
cat la % au dreptul sa-si opreasca?
Acolo in actul semnat (si actul aditional) e trecut si procentul pe care dumneavoastra l-ati citat. Este un ong si-si stabilesc singuri conditiile, referitor la termenul "au dreptul".
Daca dv. ati fost de acord (prin semnatura) cu 40%, acesta este "dreptul" pe care il invocati.Putea sa fie si 50,60, etc. tot numai daca ati fi acceptat prin semnatura.Daca observati ca ati facut o gafa, cercetati/cititi conditiile de aderare la conventie, privind modul in care puteti sa renuntati/reziliati documentul semnat.
in conventie cuantumul este 20% plus cheltuielile efectuate ,40%este pe actul aditional de care nu mia spus .la notar am citit conventia si am fost de acord cu acei 20%am semnat multe acte atunci cred ca au strecurat printre acte si acest act aditional in care este 40% acasa cand am citit toate actele am vazut.nu trebuia sa imi spuna ?nu mai am incredere in ei!

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu deces vostinarcornel vostinarcornel buna seara.Ma numesc Cornel ,sunt din Arad.As avea nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu un accident soldat cu deces.,v-am contactat din partea familiei ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime ionut_malin ionut_malin as dori sa aflu daca polita de asigurare obligatorie rca poate despagubi pasagerii care au suferit leziuni sau fracturi ale membrelor in urma unui accident ... (vezi toată discuția)