avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... sant oare pacalita de aceasta asociatie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

sant oare pacalita de aceasta asociatie

sotul meu a decedat in accident rutier am contactat asociatia victimelor din accident am incheat o conventie cu presedintele asociatiei in aceasta conventie se specifica ca are un procent de 20% plus cheltuielile de judecata,apoi a adaugat un act aditional in care spune ca daca cuantumul daunelor depaseste suma de 10.000 euro asociatia victimelor din accident va primi 40%din valoarea daunelor obtinute>va rog cine ma poate lamuri si indruma sa nu fim pacaliti
incetarea conventiei:prin acord scris-exprimat de ambele parti,prin reziliere si prin imposibilitate de executare, asa scrie in conventie.eu vreau sa anulez conventia cu ei procesul nu a inceput ,iar ei au platit la notar pentru acte .
Ultima modificare: Luni, 24 Decembrie 2012
parvan ionica, utilizator
Condoleante.
Mare atentie cu cine si ce semnati!
Din pacate majoritatea firmelor specializate in intermedierea cazurilor si firmele de avocatura va pune sa semnati niste contracte sau inputerniciri unilaterale, pe care nu puteti rezilia numai cu acordul lor si contra unei cost!
Eu personal am vazut intre altele si un contract, unde daca clientul rezilia contractul trebuia sa plateasca 50.000 RON !....

" Cine are dreptul la despăgubiri RCA?

Drept de despăgubire RCA / Carte Verde îl are orice persoană care a suferit un prejudiciu material, fizic sau psiho-afectiv, în urma unui accident de circulaţie rutieră produs prin intermediul unui vehicul înmatriculat şi asigurat RCA / Carte Verde, cu excepţia autorului accidentului, indiferent dacă persoana prejudiciată se afla în interiorul sau în sau exteriorul vehiculului cu care s-a produs accidentul, dacă era pasager, pieton, biciclist, motociclist, căruţaş, conducătorul auto şi pasagerii celuilalt vehicul implicat în accidentul rutier etc..

In caz de vătămări corporale sau deces, nu are importanţă la despăgubire dacă victima direct vătămată este rudă cu autorul accidentului. Astfel, victima directă a accidentului rutier va fi despăgubită pentru propriul prejudiciu suferit, indiferent dacă autorul accidentului este tatăl, mama, fiul, fratele, so?ul, soţia ?"

In cazul in care nu ati gasit pe cineva sa va ajute, va trimit pe m.p. un formular.

=====================
Interventie moderator: Evitati va rog orice fel de reclama comerciala(chiar disimulata in "ajutor")
Puteti sa folositi mesajele personale pentru trimiteri la pagini /adrese internet. Va multumesc!

Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2013
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu deces vostinarcornel vostinarcornel buna seara.Ma numesc Cornel ,sunt din Arad.As avea nevoie de ajutorul dvs. in legatura cu un accident soldat cu deces.,v-am contactat din partea familiei ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime ionut_malin ionut_malin as dori sa aflu daca polita de asigurare obligatorie rca poate despagubi pasagerii care au suferit leziuni sau fracturi ale membrelor in urma unui accident ... (vezi toată discuția)