avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Trecere directa dintr-un concediu de crestere copil in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Trecere directa dintr-un concediu de crestere copil in altul?

Nasc al doilea copil pana sa termin concediul de crestere a primului copil. Pot trece din primul direct in cel de-al doilea concediu fara a mai fi obligata sa intru in concediul postnatal(cel de 42 de zile)?Baza de calcul pt cel de-al doilea va fi aceeasi ca pt primul copil in situatia aceasta?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 08:25, 6 Februarie 2009
Da exista aceasta posibilitate, tar baza de calcul o reprezinta indemnizatia primita in ultimul an anterior nasterii celui de al doilea copil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cele 126 de zile de pre și postnatal sunt obligatorii? sau se pot lua doar o parte din ele? cosmina1591 cosmina1591 La finalul lunii august am ieșit din concediul de creștere al copilului iar acum sunt însărcinată cu al doilea copil. Între timp mi-am reînceput ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare concediu crestere 2 ani pentru al doilea copil? kamytza01 kamytza01 buna ziua. eu am lucrat cu carte de munca din 30.10.2001 pina pe 19.08.2009 cind mi-a fost suspendat contractul de munca pentru a intra in concediul de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului diana03 diana03 daca nu intrunesc conditiile de acordare a concediului postnatal,pot intra direct in concediu de crestere a copilului si sa beneficiez de indemnizatie de ... (vezi toată discuția)