avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... formularea motivelor de recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

formularea motivelor de recurs

cand trebuie sa formulez motivele de recurs? (dosar penal iar am declarat recursul in data de 11 12 2012,inca nu am primit termen)
Cel mai recent răspuns: pici80 , utilizator 21:41, 26 Decembrie 2012
Daca nu le-ati formulat in scris prin cererea de recurs, printr-un memoriu separat, care trebuie depus la instanta de recurs cu cel puţin 5 zile inaintea primului termen de judecata.
Incercati sa depuneti motivele cat mai rapid ca sa aiba timp instanta de recurs sa le examineze.
Se pot face dupa aceea si concluzii scrise daca mai exista argumente suplimentare.
inca nu am termen la cunostinta,dosarul inca nu a ajuns la curtea de apel

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la iccj gabyteo gabyteo Buna ziua Va rog foarte mult sa ma ajutati cu un raspuns urgent. Am avut un proces judecat in prima instanta la Curtea de Apel. Am pierdut si vreau sa fac ... (vezi toată discuția)
Depunere memoriu in instanta paula38 paula38 Buna ziua ,intrebarea mea este urmatoarea ,am un proces la curtea de apel,eu am declarat recurs ,am termen pe 9 iunie as dorii sa stiu daca pot depune un ... (vezi toată discuția)
Motivare recurs in procesul penal ralucaehor ralucaehor Buna seara, Ma intereseaza sa aflu care este practica instantelor din tara cu privire la transmiterea dosarului de la instanta de fond la instanta de ... (vezi toată discuția)