avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Depunere memoriu in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Depunere memoriu in instanta

Buna ziua ,intrebarea mea este urmatoarea ,am un proces la curtea de apel,eu am declarat recurs ,am termen pe 9 iunie as dorii sa stiu daca pot depune un memoriu la dosar in care as dorii sa descriu exact ceea ce sa intamplat in cauza pt care ma judec ,unde pot depune accest memoriu ,si daca accesta trebuie sa intruneasca niste conditii,multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: paula38 , utilizator 09:17, 6 Mai 2016
Puteti depune acel memoriu la registratura sectiei de la Curtea de apel. Memoriu trebuie sa contina numele dvs, nr. dosarului, motivele, semnatura.
Puteti formula memoriu sau concluzii scrise. Insa prin acestea nu puteti completa/extinde motivele de recurs deja formulate, puteti doar detalia/explicita ceea ce deja ati solicitat.
Puteti depune memoriu sau concluzii scrise prin care puteti solicta si judecarea in lipsa dar, nu se poate schimba cadrul procesual, puteti doar explica mai detaliat, fara a putea propune probe noi.
multumesc din suflet pentru raspuns ,multa sanatate si putere de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de depunere concluzii scrise ContSters58822 ContSters58822 Daca citeste cineva acest mesaj si are posibilitatea sa-mi comunice urmatoarele : Judecatorul poate sa nu ia in considerare Concluziile scrise, depuse prin ... (vezi toată discuția)
Formularea motivelor de recurs pici80 pici80 cand trebuie sa formulez motivele de recurs? (dosar penal iar am declarat recursul in data de 11 12 2012,inca nu am primit termen) (vezi toată discuția)
Precizari la actiunea principala OlteanM OlteanM Am inaintat o cerere de recurs pentru un dosar. S-a depus intampinare de catre partea adversa, iar acum as vrea sa vin cu niste precizari pe langa actiunea mea ... (vezi toată discuția)