avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... activitati de morarit
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

activitati de morarit

Buna ziua.Detin utilaje de morarit si o cladire cu aceasta destinatie,sunt student anu l la Agronomie,pot obtine fonduri nerambursabile pt .a pune in functiune aceasta moara,sau pot obtine finantare pt modernizare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:25, 27 Decembrie 2012
Cititi detalii despre masura 123 a PNDR pe site:
[ link extern ] /
si va puteti adresa OJPDRP din judetul de care apartineti.Vedeti care sunt cerintele si ce conditii puteti sa indepliniti.Masura este deschisa pana in 18 ianuarie 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se acorda fonduri europene pentru morarit??? Andrey23 Andrey23 Buna ziua, as dori sa știu dacă se pot accesa fonduri europene pentru o linie de productie pentru morarit , grâu si porumb? (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru studenti corsalex corsalex Buna seara, Am 21 ani, sunt student in anul 2 la Inginerie Mecanica si Electrica si as vrea sa stiu daca as putea obtine fonduri europene nerambursabile si ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene garsonjon garsonjon Buna ziua.Am construit deja o cladire ce corespunde pentru a fi folosita ca moara de grau.Am luat o parte din utilaje si mi-ar mai trebui ceva bani pentru a ... (vezi toată discuția)