avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

Buna ziua.Am construit deja o cladire ce corespunde pentru a fi folosita ca moara de grau.Am luat o parte din utilaje si mi-ar mai trebui ceva bani pentru a termina aceasta moara in mediul rural.
Pot accesa fonduri nerambursabile pentru acest obiectiv ?
Am si o societate comerciala cu profit.
Cel mai recent răspuns: Finexpert Grup SRL , Consultant fonduri europene 11:39, 12 August 2010
pentru ceea ce ati achizitionat deja ( construit) nu mai puteti cere bani , doar pentru ceea ce vreti sa faceti de acum inainte.
da,se poate , sunt linii de finantare in cadrul PNDR - cautati site-ul ministerului agriculturii si gasiti mai multe informatii.
spor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri structurale valeriaswiso valeriaswiso Pot accesa finantare din fonduri structurale pentru : INTREPRINDERE MICA ; Cod CAEN al activitatii principale : 4399 - Alte lucrari speciale de ... (vezi toată discuția)
Un pfa.poate accesa fonduri europene(nerambursabile)? orwo orwo sunt pfa taxi de 15 ani , pot accesa un fond pentru a achizitiona un autoturism electric? (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)