avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie de functionare primaria de sector
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie de functionare primaria de sector

Detin o rulota comerciala tip fast food si doresc s-o amplasez pe domeniul public in sectorul 2. Ce acte imi sunt necesare pentru obtinerea autorizatiei de functionare in sectorul 2 ?
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 14:23, 26 Decembrie 2012
De obicei pe domeniul public acest gen de autorizatii se dau foarte greu sau nu se dau deloc.Se mai dau temporar in conditiile targurilor, evenimente, concerte etc. astfel incat singura posibilitate pe care o aveti este sa o amplasati in curtea cuiva.
Sectorul 4 si 6 cu siguranta nu dau.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Decembrie 2012
ContSters259670, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)
Despre intreprinderea individuala denissiioana denissiioana buna,as dori sa stiu care sunt pasii pt a functiona legal,fara nici o neregula ,in cazul in care :am infiintat o II,cod caen 5610,datorita faptului ca detin ... (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid un restaurant tip fast food de tip rulota-container Sandorflo Sandorflo Bună ziua, Dețin un teren intravilan și doresc sa deschid un restaurant tip fast food de tip rulota-container În lista de acte pentru obținerea ... (vezi toată discuția)