avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de chemare in judecata expediata prin posta- ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de chemare in judecata expediata prin posta- lamuriri

Doresc sa dau in judecata Casa Judeteana de Pensii pentru neplata unor drepturi banesti.Pot trimite cererea de chemare in judecata prin posta recomandata cu confirmare de primire? AM inteles ca trebuie sa depun toate actele in 2 exemplare.E corest daca procedez asa? Si pe scrisoare ce scriu? Doar tribunalul.....? Sau complez si : ''cerere de chemare in judecata''.?
Multumesc pentru raspuns.Sarbatori fericite!!
cererea se trimite in plic in 2 exemplare plus 2 copii de pe decizia atacata sau alte acte .Pe plic se trece la destinatar doar numele instantei si adresa acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere prin posta ordonanta de plata Serghei_B Serghei_B Vreau sa trimit o ordonata de plata (119/2007- val datorie 4600 lei) prin posta posta catre judecatorie, si nu sunt sigur ce ar trebui sa scriu la adrs ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa trimit inscrisuri la dosar fara sa ma duc personal in instanta? SeWa SeWa La inceputul lui iunie am proces cu cei de la sectia permise si inmatriculari constanta si trebuie sa mai depun 1 copie dupa refuzul celor de acolo de a-mi ... (vezi toată discuția)
Dovada transmitere document Costica33 Costica33 Buna ziua, Am de transmis unei persoane juridice o scrisoare prin care solicit raspunsuri la anumite intrebari si as vrea sa stiu ce forma de transmitere a ... (vezi toată discuția)