Buna ziua,
Sunt in discutii pentru un pamant in supafata de 500 mp, intr-o zona frumoasa, in afara de oras – aproximativ 15 km, si la aceasi distanta de primul sat. Face parte dintr-un teren mai mare – aprox 5000 mp, cu front stradal 6 m (front de drum forestier mai exact, pe care proprietarul restului de teren mi l-a lasat sa pot intra cu masina) Pe pamantul cumparat a fost porumb. Nu cred ca voi cultiva, dar niste pomi, o gradinuta parca tot as face. Si ceva din lemn – tip cabanuta , pentru unelte si odihna.
Dupa ce l-am cunoscut pe proprietar, e clar ca cei 500 mp vor trebui scosi din intreg lotul si cred ca are niste acte de proprietate pe intreg pamantul care-l detine, mai avand in aproprierea parcelei de 5000 mp, alte terenuri.
Pretul e bun si as fi interesat, dar daca totul ma costa pentru 500 mp cat face tot terenul lui, atunci ……….
Interesul principal al investitiei este cabanuta. Constructia ei - ce va implica o fundatie si cateva barne, va trebui supusa tuturor avizelor ca pentru o casa de 200 mp, cu toate utilitatile conectate?
Va multumesc !!
Pentru a cumpara acesti 500 mp, proprietarul actual trebuie sa faca documentatie cadastrala pe intreaga suprafata apoi dezmembrare pentru suprafata pe care o instraineaza.
Chiar si pentru o cabanuta trebuie proiect, autorizatie de construire, proces verbal de receptie.
Dar inainte de toate trebuie sa va interesati daca acolo puteti sa construiti pentru ca presupun ca este vorba de un teren extravilan .