avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refuz plangere politie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refuz plangere politie

acum 3 saptamani am fost agresat de un sofer (eu pieton) si am fost la politia judeteana sa depun o plangere.
din pacate la politie nu erau coli A4 si pix cu care sa copletez o plangere si ofiterul de serviciu m-a trimis acasa sa imi aduc eu cele necesare pt a depune o plangere. am facut plangere dupa ce am fost la domiciliu si am adus cele necesare.
eu nu cred ca acesta situatie este normala si am fost victima unui abuz din partea politiei.
am depun o plangere la C.J din judet dar ei au trimis-o la politie.
ma poate sfatui cineva cum pot rezolva acesta problema?
Cel mai recent răspuns: pici80 , utilizator 19:58, 26 Decembrie 2012
In situatia expusa asteptati concluziile la plangerea deja formulata
sa mergeti acasa si sa bucurati ca nu aveti probleme cu politia....ati fost agresat..oamenii mai au si zile proaste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Merg la politie sa sesizez... wazz wazz ...politistul de la ghiseu imi raspunde: N avem coli de scris ! Merge si sotia mea sa sesizeze la alta sectie de politie. Acolo este intampinata cu coli si ... (vezi toată discuția)
Culpa - pieton sau sofer? consecinte juridice busuioca busuioca Buna ziua, As dori, daca se poate, consiliere juridica in urmatoarea situatie: Un sofer loveste un pieton la cativa metri inainte de trecerea de pieton (nu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ContSters139791 ContSters139791 buna seara o cunostinta de a mea a fost implicata intr-un accident rutier, in apropierea trecerii de pietoni, victima are cateva julituri, nimic grav, s-a ... (vezi toată discuția)