avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lamurire sau indreptare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lamurire sau indreptare?

Am cumparat un teren extravilan arabil in urma cu ceva timp prin Hotarare care tine loc de act de vanzare-cumparare,numai ca pe titlul de proprietate ,la tarla(sola) in loc de 519/1 era trecut 509/1;am fost la Primaria de care apartine terenul,mi-a eliberat o adeverinta cum ca acea persoana de la care am cumparat terenul figureaza cu acel teren in sola 519/1 si cum ca titlul de proprietate a fost scris gresit.Am facut cerere de indreptare a erorii si mi-a fost respinsa,chiar daca am anexat si acea adeverinta de la primarie,iar ulterior am facut cerere la Oficiul de Cadastru,care mi-a modificat tarlaua ,din 509/1 a modificat-o in 519/1,cum era dealtfel si in Fisa de punere in posesie.Acum ce alta cerere trebuie sa fac ca sa se modifice si in Sentinta data anterior,tarlaua ,ca sa pot intabula terenul pe numele meu? Multumesc frumos si astept un raspuns din partea dv
Cel mai recent răspuns: nelu s , utilizator 18:43, 27 Decembrie 2012
Pai nu spuneati ca OCPI v-a modificat numarul tarlalei in baza adeverintei ? Nu este intabulat deja ?
Doar a modificat pe titlul de proprietate,acum nu trebuie sa fac un demers la Judecatorie ca pe sentinta sa figureze acea sola modificata?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui sa ma adresez?ce trebuie sa fac? nelu s nelu s Buna seara, in 2007 am cumparat un teren arabil de 5000 m.p. prin sentinta judecatoreasca. Cand am mers sa ma inregistrez la primarie,la registrul agricol,mi ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate CrisanMarius CrisanMarius buna ziua, detin o parcela de teren arabil,extravilan, titlu de proprietate din 2002 in 2004 primaria, cu de la sine putere si fara sa anunte pe nimeni ,a ... (vezi toată discuția)
Mod de corectare a unei erori de inscris in tp cu efecte asupra unui contract de v-c ulterior CosticaP CosticaP Buna ziua, am o speta destul de complicata (pentru mine) la care va cer un sfat. In anul 2006 am cumparat un teren extravilan. Vanzatorul mostenise terenul, ... (vezi toată discuția)